Ben je mediamiek of paranormaal begaafd?

Deze generatie jongeren is steeds begaafder en zien of voelen vaak dingen waar ze niet mee overweg kunnen.
Ben je helderziend, -wetend, -voelend, heb je toekomstdromen of visioenen die uitkomen, zie je aura's, heb je genezende gaves waar je mee geboren bent?
Val je soms flauw omdat iemand je energie pakt, of ben je te (over)gevoelig voor energieën en stemmingen bij mensen, in huizen of entiteiten? Zie je entiteiten, of soms nog erger, heb je er last van en kom je er niet van af?

Ik, Ineke, help jongeren omdat ik weet dat de noodzaak groot is en de tijd rijp. In een workshop waar ik graag een of allebij de ouders bij aanwezig wil hebben bij de jongeren onder de 18 jaar, leer je om overweg te kunnen met de gaves, acceptatie, hoe ermee te werken, en angsten opzij te zetten, plus dat de ouders een stukje begeleiding meekrijgen in hoe ze hun kinderen kunnen opvangen en steunen. Want zeker de ouders zijn belangrijk in het groeiproces van hun kind en staan maar al te vaak met de handen in het haar omdat ze niet weten wat te doen.

Wat voel je, zie je, hoor je.
Hoe ga je met de dingen om, een andere manier van kijken.
Wat werkt wel en niet.
Hoe los je problemen op.
Dit is een kleine greep van de dingen wie jullie leren. Het werken met de jongeren gebeurd zoveel mogelijk in groepsverband, zodat ze weten dat ze niet alleen staan, ze elkaar kunnen steunen, en zodat ze weten dat ze geen freaks zijn, maar mensen met een extraatje. Voor de volwassenen die pas later hun gaves kregen, of er nu pas mee willen leren werken en voor de gevorderde mediums die even vastgelopen zijn en niet weten hoe ze verder moeten in hun ontwikkeling worden ook workshops gegeven. LET OP... Deze workshops zijn alleen voor degenen die al mediamiek zijn, niet voor wie het wil worden.

LET OP: Deze workshops zijn alleen voor degenen die al mediamiek zijn, niet voor wie het wil worden.